5/17/13

This one is in Finnish: Onko sinulla tarvetta 15.000 eurolle ja 10 opintopisteelle?

Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa tarjolla olevan NY Oma yritys -kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille käytännön kokemuksia yrittäjyydestä ja tilaisuus soveltaa aiemmin oppimaansa tietoa aidossa liiketoimintaympäristössä. Kurssilla opiskelijat perustavat pienryhmissä yrityksen lukuvuoden 2013–2014 ajaksi. Yritys toimii oikeilla markkinoilla tarjoten tuotteita tai palveluita asiakkaille.

Vastaavaa kurssia järjestetään samanaikaisesti muissa korkeakouluissa ympäri Suomea. Kurssi huipentuu valtakunnalliseen finaaliin, jossa opiskelijat kilvoittelevat keskenään parhaasta yritysideasta. Palkintoina voittajille on mm. Hyundain lahjoittama 15.000 euron sijoitus omaan yritykseen ja pääsy Suomen edustajana NY Oma yritys -kurssin Euroopan finaaliin.

Kurssilla ei ole tenttiä eikä perinteistä luento-opetusta, vaan oppiminen tapahtuu pienryhmissä aloitettavan liiketoiminnan kautta (10op).

Jos haluat rikkoa rajoja ja tehdä asioita uudella tavalla, niin ilmoittaudu NY Oma yritys -kurssille 9.9.2013 mennessä sähköpostitse: pekka.stenholm@utu.fi

Lisätietoja:

Turun yliopiston ja kauppakorkeakoulun opiskelijat: pekka.stenholm@utu.fi ja tommi.pukkinen@utu.fi sekä kauppakorkeakoulun opinto-opas (YR7 NY Oma Yritys)

1 comment:

Nick said...

Great post, thank for share! I will return this blog to read more useful posts. Thanks! essay services